Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss om du vill lära dig mer om oss, delta i en dialog om våra tjänster eller diskutera dina egna framtida karriärmöjligheter.

Telefon+46 8 10 73 65

E-postinfo@pelago.se

AdressTändstickspalatset
Västra Trädgårdsgatan 15
111 53 Stockholm

Vårt team

Stina Arenius

VD, Grundare och Partner. Erfaren ledare och konsult som rådger klienter inom ett brett spektrum såsom chefsrekrytering, executive assessments och individuella utvecklingsinitiativ som executive coaching. Tidigare var Stina COO Alumni Norden med fokus på olika typer av ledarskapstjänster. Innan dess innehade Stina olika roller på McKinsey & Co.

+ 46 76 115 91 95

stina.arenius@pelago.se

Tobias Eklund

Grundare och Partner. Mycket uppskattad rådgivare mot svenska, nordiska och internationella klienter inom utvärdering och utveckling av chefer samt chefsrekrytering. Legitimerad psykolog med mer än 15 års erfarenhet av ledarbedömningar och utveckling av seniora ledare och ledningsgrupper hos Alumni, Assessio och PDI.

+46 76 115 92 65

tobias.eklund@pelago.se

Jan Hemmingson

Grundare och Partner. Erfaren rådgivare inom ledarskapsfrågor och bolagsstyrning, där Jan kombinerar djup förståelse för människor och ledarskap med stor affärsförståelse. Tidigare Partner och Managing Director Norden på Alumni samt managementkonsult på Bain & Company.

+46 76 858 50 65

jan.hemmingson@pelago.se

Anna Hjertstedt

Partner och ansvarig för Pelago Executive Interim. Mer än tio års erfarenhet av Executive Interim Management som medgrundare och VD på Impact Executives. Anna är sedan 2019 styrelseledamot i det börsnoterade bolaget B3 Group.

+46 73 055 00 08

anna.hjertstedt@pelago.se

Christoffer Lindblad

Grundare och Partner. Erfaren rådgivare till styrelser och VD inom ett brett spektrum av ledarskapsfrågor. Tidigare partner och Sverigechef på Alumni Norden. Bakgrund som jurist på Mannheimer Swartling och senior HR-chef på Fortum. Christoffer är sedan 2015 styrelseledamot i människorättsorganisationen Civil Rights Defenders.

+46 70 344 08 63

christoffer.lindblad@pelago.se

Jan Pörtfors

Erfaren rådgivare med fokus på utveckling och utvärdering av chefer och ledningsgrupper. Jan har lång erfarenhet från uppdrag på seniora nivåer både i Sverige och internationellt. Han är legitimerad psykolog och kommer närmast från en roll som partner på Omino Business Psychology Advisors och har tidigare bl a arbetat på Assessio och Cohr Group.

+46 73 805 23 12

jan.portfors@pelago.se

Erika Holmqvist

Konsult med fokus på chefsrekrytering, utvärdering och utveckling av chefer samt successionsplanering, talent management och ledarskapsutveckling. – Legitimerad psykolog med bakgrund från Assessio och A&D Resources samt från linjeroll inom HR.

+46 70 660 89 24

erika.holmqvist@pelago.se

Maria Lilius von Essen

Konsult med fokus på chefsrekrytering, talent management samt utveckling och utvärdering av chefer och ledningsgrupper. Legitimerad psykolog som kommer närmast från Assessio där hon arbetade som Senior Konsult. Har tidigare arbetat med Executive Search och Learning & Development i London.

+46 73 023 61 01

maria.lilius@pelago.se

Malin D. Humbla

Leder Pelagos arbete inom marknad & kommunikation samt arbetar med Pelagos Executive Interim. Bakgrund inom Executive Interim Management hos Impact Executives, där hon arbetat med operativ utveckling, marknad och administration, samt från ledande svensk advokatbyrå. Driver också eget bolag inom uthyrnings- och eventbranschen.

+46 76 125 76 18

malin.humbla@pelago.se

Beatrice Nordwall

Associate med fokus på chefsrekrytering över ett brett spektrum av branscher och funktioner. Har lång erfarenhet från Professional Services, Executive Search och Interim Management från EIM och McKinsey & Company.

+46 708 155 787

beatrice.nordwall@pelago.se