Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss om du vill lära dig mer om oss, delta i en dialog om våra tjänster eller diskutera dina egna framtida karriärmöjligheter.

Telefon+46 8 10 73 65

E-postinfo@pelago.se

AdressTändstickspalatset
Västra Trädgårdsgatan 15
111 53 Stockholm

Vårt team

Stina Arenius

VD, Grundare och Partner. Erfaren ledare och konsult som rådger klienter inom ett brett spektrum såsom chefsrekrytering, executive assessments och individuella utvecklingsinitiativ som executive coaching. Tidigare var Stina COO Alumni Norden med fokus på olika typer av ledarskapstjänster. Innan dess innehade Stina olika roller på McKinsey & Co.

+ 46 76 115 91 95

stina.arenius@pelago.se

Tobias Eklund

Grundare och Partner. Rådgivare mot svenska, nordiska och internationella klienter inom utvärdering och utveckling av chefer samt chefsrekrytering. Legitimerad psykolog med mer än 20 års erfarenhet av ledarbedömningar och utveckling av seniora ledare och ledningsgrupper hos Alumni, Assessio och PDI.

+46 76 115 92 65

tobias.eklund@pelago.se

Jan Hemmingson

Grundare och Partner. Erfaren rådgivare inom ledarskapsfrågor och bolagsstyrning, där Jan kombinerar djup förståelse för människor och ledarskap med stor affärsförståelse. Tidigare Partner och Managing Director Norden på Alumni samt managementkonsult på Bain & Company.

+46 76 858 50 65

jan.hemmingson@pelago.se

Anna Hjertstedt

Partner och ansvarig för Pelago Executive Interim. Mer än 15 års erfarenhet av Executive Interim Management som medgrundare och VD på Impact Executives. Anna var tidigare styrelseledamot i det börsnoterade bolaget B3 Group.

+46 73 055 00 08

anna.hjertstedt@pelago.se

Christoffer Lindblad

Grundare och Partner. Erfaren rådgivare till styrelser och VD inom ett brett spektrum av ledarskapsfrågor. Tidigare partner och Sverigechef på Alumni Norden. Bakgrund som jurist på Mannheimer Swartling och senior HR-chef på Fortum. Christoffer är sedan 2015 styrelseledamot i människorättsorganisationen Civil Rights Defenders.

+46 70 344 08 63

christoffer.lindblad@pelago.se

Jan Pörtfors

Erfaren rådgivare med fokus på utveckling och utvärdering av chefer och ledningsgrupper. Jan har lång erfarenhet från uppdrag på seniora nivåer både i Sverige och internationellt. Han är legitimerad psykolog och kommer närmast från en roll som partner på Omino Business Psychology Advisors och har tidigare bl a arbetat på Cohr Group.

+46 73 805 23 12

jan.portfors@pelago.se

Ida Högberg

Seniorkonsult med mångårig erfarenhet av chefsrekrytering och rådgivning till ledningsgrupper. Ida har bred erfarenhet och kunskap inom Executive Search, inte minst inom roller kopplade till kommunikation, hållbarhet och påverkansarbete. Ida kommer senast från Novare Executive Search i rollen som Senior Konsult. Innan dess har hon arbetat med bl.a. Executive Search i London samt i olika finansroller i Stockholm.

+46 76 103 02 63

ida.hogberg@pelago.se

Erika Holmqvist

Konsult med fokus på chefsrekrytering, utvärdering och utveckling av chefer samt successionsplanering, talent management och ledarskapsutveckling. – Legitimerad psykolog med bakgrund från Assessio och A&D Resources samt från linjeroll inom HR.

+46 70 660 89 24

erika.holmqvist@pelago.se

Maria Lilius von Essen

Konsult med fokus på chefsrekrytering, talent management samt utveckling och utvärdering av chefer och ledningsgrupper. Legitimerad psykolog som kommer närmast från Assessio där hon arbetade som Senior Konsult. Har tidigare arbetat med Executive Search och Learning & Development i London.

+46 73 661 09 29

maria.lilius@pelago.se

Malin D. Humbla

Konsult med fokus på Pelagos Executive Interim. Tidigare bakgrund inom Executive Interim Management hos Impact Executives, där hon arbetat med operativ utveckling, marknad och administration, samt från ledande svensk advokatbyrå. Har även drivit eget bolag inom uthyrnings- och eventbranschen.

+46 76 125 76 18

malin.humbla@pelago.se

Jessica Hanser

Associate med fokus på Office Management & Business Administration. Jessica har många års erfarenhet av kundrelationer och förstklassig service i hotellbranschen från bl.a. Grand Hotel Stockholm och Hotel Ett Hem. Hon har även jobbat med Non-Violence Art Project som Head of Sales. Jessica har en Bachelor of Business Administration in Hospitality Management från Glion Institute of Higher Education i Schweiz.

+46 735 12 25 52

jessica.hanser@pelago.se

Lovarth Malmlund

Lovarth stöttar Pelago i en bredd av arbetsuppgifter kopplat till vår kärnverksamhet inom ledarrådgivning. Lovarth har tidigare erfarenhet inom chefsrekrytering och studerar parallellt med sitt arbete psykologi och ekonomi vid Uppsala universitet.

+ 46 730 87 62 40

lovarth.malmlund@pelago.se