Vi på Pelago önskar en trevlig sommar

Sverige upplever just nu några tidiga sommarveckor med ljumma vindar och en känsla av möjligheter i luften. Pelago summerar ett mycket starkt halvår, där vi tack vare fina förtroenden från såväl gamla som nya klienter, har haft förmånen att få arbeta vidare med ett växande team och en opåverkad affär. Detta är något vi känner stor tacksamhet och stolthet inför!

Under våren har vi uppnått flera viktiga milstolpar. En var att välkomna två nya tillskott till teamet, Anna Hjertstedt och Malin D. Humbla, som anslöt för att driva vår interimsaffär. De tillför oss härliga personligheter tillsammans med stor erfarenhet och har på ett imponerande sätt redan startat springande. En annan milstolpe är att vi tecknat Ramavtal med Regeringskansliet som exklusiv partner vad gäller utvärdering av slutkandidater till Myndighetschefsroller.

Covid-19-krisen har tydliggjort våra klienters behov av att kunna arbeta nära och med stor tillit till oss som partner. Givet detta och då våra klienters ledarutmaningar har breddats, har vi under våren också lanserat ett nytt affärsområde, People & Transformation Advisory.

Vännerna på Pelago finns alltid bara ett samtal bort och vi önskar er nu en riktigt skön och avkopplande sommar!