Pelago växer och söker fler konsulter

Pelago växer snabbare än någonsin och vi summerar vårt med marginal starkaste halvår sedan starten 2017. Och vi växer precis på det sätt som vi drömde om när Pelago grundades. Ambitionen var då att kunna arbeta brett som rådgivare inom ledarskap. Vi ser nu att allt fler klienter, anlitar oss som nära rådgivare i en bredd av tjänster som spänner från chefsrekrytering till ledarutveckling via assessments och sparring kring organisationsstruktur. Att skapa bästa möjliga ledarskikt i en organisation är ett tålmodigt pussel. Pelago är stolta över att kunna lägga detta pussel med en bredd av klienter som alla vill vidare och göra skillnad.

Nu söker vi ännu fler stjärnor till vårt team. Personer som vill bidra till att lägga våra klienters ledarskapspussel, arbeta med en bredd av Nordens ledande företag och organisationer och som dessutom vill bidra till att utveckla Pelago vidare. Vi söker dig som passar in i en kultur där ledarskapsrådgivning är i fokus i ett team präglat av prestigelöshet, humor och en stark vilja att göra skillnad. Vill du vara med att utveckla såväl våra klienter som vår bransch med ett långsiktigt och hållbart perspektiv på ledarskap?

Vi tror att följande stämmer in på dig:

  • Du har antingen erfarenhet av Executive Search och/eller ledarskapsrådgivning med VD/ägare/styrelse som uppdragsgivare eller arbetar idag som t ex managementkonsult eller hos annan ledande rådgivare
  • Du är relationsorienterad med utmärkt förmåga att kommunicera med människor i olika miljöer och på olika nivåer
  • Du är jordnära och professionell som person, med förmåga att trivas och prestera i ett teamorienterat företag med höga kvalitetskrav
  • Du har en passion för att bidra till samhället genom dina egna handlingar
  • Du har en akademisk examen
  • Du skriver och talar flytande på svenska och engelska

Vårt kontor är beläget i Tändstickspalatset, Västra Trädgårdsgatan 15 i Stockholm, och vi värdesätter ett flexibelt och hållbart arbetsliv. Om du har några frågor eller är intresserad av rollen, är du välkommen att kontakta Stina Arenius.